4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Osman Gökhan bıraktı

Malatyaspor'da, teknik sorumlu Osman Gökhan, ekibiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. Gökhan göreve geldiği günden bu yana her türlü olumsuzluk içinde mücadele ettiklerini, ancak yönetimden gerekli desteği göremediklerini ileri sürdü. 

Geçen hafta Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve 1-0 kaybedilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından sonra kulüp basın sözcüsü Cebrail Mungan ile arasında yaşanan tartışmaları hatırlatan Gökhan, şöyle konuştu:
''Bugün oynanan Sakaryaspor maçından önce o olayların yaşanması nedeniyle istifamı vermiştim. Ancak yönetim kabul etmemişti. Ben yine de Sakarya'ya gelmeden önce, tesislerdeki personelle vedalaştım. Futbolculara da ayrılacağımı bildirdim. Görev yaptığım süre içinde her türlü olumsuzluğa rağmen mücadele ettik. İyi şeyler de yaptık. Ancak yönetim bize destek vermedi. Asli görevini yerine getirmedi. Maç kaybettikten sonra teknik heyet ve futbolcuları suçladı. Maddi konularda hiç sorun yaratmadık. Yönetim maddiyatımıza cevap vermeyebilir ama maneviyatımızla oynanmasına izin vermeyiz. Bu nedenle ekibimle istifa ettim.''

Gökhan, Murat Duman ve Gökhan Caba'nın kulüple ilişiğinin kesilmesinin de istifasında etkili olduğunu belirterek, ''Görev yaptığım süre içerisinde bana destek veren ve eleştiren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

-OSMAN GÖKHAN'IN KARNESİ-
Osman Gökhan, sarı-kırmızılı takımın başında ikisi kupa, 11 maça çıktı. 5 galibiyet 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, rakip fileleri 15 kez havalandırırken kalesinde de 15 gol gördü.

Osman Gökhan döneminde yapılan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

Bank Asya 1. Lig:
Malatyaspor - Boluspor ........................:2-0
Çaykur Rizespor - Malatyaspor .................:0-1
Diyarbakırspor - Malatyaspor...................:1-0
Malatyaspor - Kaürdemir Karabükspor............:0-0
Altay - Malatyaspor............................:4-1
Malatyaspor - Samsunspor.......................:4-3
Kasımpaşa - Malatyaspor........................:1-1
Malatyaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor:1-2
Sakaryaspor - Malatyaspor......................:0-2
Fortis Türkeiye Kupası:
Malatyaspor - Hacettepespor....................:1-0
Malatyaspor - Ankaraspor.......................:2-4

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 18:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerim akaslan IP: 78.167.220.xxx Tarih : 24.11.2008 18:00:19

osman gökhan malatya spor camiasının yüz akıdır bu istifayla kaybeden malatyaspor ve camiasıdır malatya yine kendi çocuğuna ihanet etmiştir ve sahip çıkmamıştır sonuç olarak malatya sporun başına kim gelirse gelsin bundan öteye gidemez bu kadarda özverili çalışacak bi ekip bulamaz türkiyenin her yerinde saygı ğören büyük bi camiayı ne hale getirdiler vizyonsuz ileriyi ğöremiyen insanlarla kulübü maskara ettiler ben osman gökhanla dgurur duydum ve emeklerineden dolayı teşşekkür ederim