4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Osman Gökhan'ın istifası kabul edildi

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da istifa eden Teknik Direktör Osman Gökhan'ın istifasını yönetim kurulu kabul etti.

Malatyaspor'da 4. haftada Orduspor maçından sonra göreve getirilen Osman Gökhan'ın yönetimle anlaşamayıp istifa etmesinden sonra, Malatyaspor yeni teknik direktör arayışına girdi. Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cebaril Mungan, Osman Gökhan'ın istifasını yönetim olarak değerlendirip kabul ettiklerini ifade ederek, "Bilindiği üzerine Sakaryaspor maçından sonra Teknik Direktör Osman Gökhan istifasını vermişti. İstifayı yönetim kurulu olarak kabul ettik. Teknik direktörlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bir kaç isim üzerinde duruyoruz. Yönetim kurulumuz Haşim Karadağ'ın başkanlığında toplanıp, bir isimde karar kılacak" dedi.

Öte yandan, Hamza Hamzaoğlu dahil bir kaç teknik direktör ile temas halinde olunduğu, yönetim kurulunun görüşülen isimler konusunu değerlendirip, birisine karar verileceği öğrenildi.

Bu arada, deplasmanda Sakaryaspor'u 2-0 mağlup eden Malatyaspor'lu futbolcuların Salı günü Adanaspor maçı hazırlığına başlayacağı bildirildi.

Pazar günü kendi sahasında Adanaspor'u konuk edecek olan Malatyaspor, bu maçtan da 3 puan alıp, daha da rahatlamak amacında.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?