4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

ÖSS birincisine hediye yağdı

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Malatya birincisi olan öğrenciye hediye yağdı.

Yeni Hamle Dershanesi'nde düzenlenen hediye töreni ve basın toplantısında konuşan AK Parti Malatya milletvekili Mehmet Şahin, "Eğitim kökenli bir milletvekili olarak eğitimin ne kadar önemli olduğunun daha da idrakindeyim. Bu nedenle, ÖSS'de Malatya'da ilk 100'e girecek öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye etme sözünü verdim. Malatya birincisi ve Türkiye 99'ncusu olan kardeşimize diz üstü bilgisayar vereceğim" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da, ÖSS ham puanda EA-2'de 287,869 puanla Malatya birincisi ve Türkiye 99'ncusu olan Mustafa Güler'i tebrik ederek, "Fen Lisesi mezunu olan kardeşimizi kutluyor, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Poyraz ve Nurettin Şahin'in de katıldığı törende konuşan Yeni Hamle Dershanesi yönetim kurulu üyesi Sait Konyaligil ise, öğrencileri Mustafa Güler'e, 5 yıl karşılıksız burs sözü verdiklerini belirterek, ilkokuldan lise sona kadar öğrenciye emeği geçenlere teşekkür edip, çorbada tuzlarının olmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

ÖSS ham puanda EA-2'de 287,869 puanla Malatya birincisi ve Türkiye 99'ncusu olan Mustafa Güler'in üniversitelerin ekonomi bölümlerini tercih edeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 23:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?