6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Otobüs şoförü intihara teşebbüs etti

Malatya Belediyesi'nde şehir içi yolcu taşıma otobüsünde şoför olarak çalışan bir kişi, eşinin çocuklarıyla birlikte kendisini terk etmesi üzerine girdiği bunalım sonucunda evinin balkonuna çıkıp tabancayı başına dayayarak intihar teşebbüsünde bulundu.


Olay, Malatya merkez Dernek mahallesi İpek çadesi Battalgazi 1. sokaktaki Narin apartmanında meydana geldi. Belediyenin MOTAŞ adlı şirketinde otobüs şoförü olarak çalıştığı belirtilen 44 yaşındaki S.T., evinin balkonuna çıkarak av tüfeğinden bozma tabancasını başına dayayarak intihar teşebbüsünde bulundu. Polislerin önce sigara verdiği şahıs, daha sonra esrar da istedi.


Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, olay yerindeki başkomiseri arayarak bilgi aldıktan sonra intihara teşebbüs eden S.T. ile görüştü. S.T., eşiyle para meselesinden dolayı tartıştıklarını ve çocuklarını alarak evi terk ettiğini söyledi.

Çocuklarının kendisine gösterilmediğini ileri süren S.T., emniyet müdürüne de zaman zaman telefonda bağırdı.

İntihara teşebbüs olayı, S.T'nin bir yakın arkadaşının balkona çıkıp ani bir hamleyle kendisini yere yıkmasıyla sona erdi. S.T., ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 21:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?