3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Otomobil talihlisi kim?

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik İmar, İnşaat ve Ticaret Limitet şirketinin ikinci eşya piyangosunda bir otomobil ve 12 beyaz eşya talihlileri belirlendi.

Esenlik'in kuruluşunun 20. yıldönümünde 12 günde 144 hediye eşya piyangosu çekilişinin ikincisi büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Çekilişe Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve Esenlik Genel Müdürü Hacı Uğur Polat'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekiliş öncesi bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, "Bundan sonra 12 günde bir çekilişimiz devam edecek. Esenlik, kendine yakışanı şimdiye kadar yaptığı gibi bundan sonrada yapmaya devam edecek. Size bir müjde de vermek istiyorum. Eski zabıta müdürlüğü binasına 16. şubemizi açmak için çalışmalara başladık. İnşallah Esenlik bundan sonra inşaat alanında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeşil evlerdeki projeyi devam ettirip, Malatya'nın değişik yerlerinde sosyal ve lüks konutlar yapacağız" dedi. Yapılan konuşmaların ardından eşya piyangosu çekilişine geçildi. Çekilişte ilk olarak otomobil talihlisi belirlendi. Otomobil talihlisini belirleyen çekilişi Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu gerçekleştirdi. Ordu mensubu 31 yaşındaki Serhat Alataş'a çıkan otomobilin müjdesini ise Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu telefon aracılığıyla Alataş'a iletti
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:29:15
Güncelleme :20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?