3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Özal'ın ölüm yıldönümü mesajı

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 16. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalıların daima Turgut Özal'la gurur duyduklarını belirterek, O'nun Türkiye'yi dünyaya açtığını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalı olan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 16. ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Hemşehrimiz olması hasebiyle daima onur ve gurur duyduğumuz 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ın ölümünün 16. yılında O'nu rahmet ve minnetle anıyoruz.
Yaptığı icraatlar ve ortaya koyduğu siyasal anlayış ile ülkemiz siyasetini geliştiren ve ülkemizi dünyaya açan Turgut Özal, adını ülkemiz siyasi tarihine ve dünya liderleri arasına altın harflerle yazdırmıştır" dedi.

"O, milletimize Türkiye'nin büyüklüğünü ve milletimizin kudretini hatırlatmıştır. O, milletimizin ve ülkemizin ufkunu dünyaya açmıştır. O, yaptığı hizmet ve uygulamalarla Türkiye'yi çağ atlatmıştır" diyen Çakır, "Dünyanın ve ülkemizin önemli siyaset adamlarından birisi olan hemşehrimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı ölümünün 16. yılında minnetle ve rahmetle anıyor, milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 13:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?