4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Özcan'dan özeleştiri

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'de Teknik Direktör Kadir Özcan, Manisaspor karşısında kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. 

Özcan, Manisaspor karşısında iyi bir oyun oynayamadıklarını ve mağlup olduklarını belirterek, Malatya halkından özür diledi. Alınan farklı yenilgi nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten Özcan, "Maçın başında yediğimiz gol ister istemez motivasyonumuzu bozdu. 

Ancak, rakibimiz iyi oynadı. Biz istediğimiz oyunu oynayamadık. Artık önümüze bakmak zorundayız. Bundan da ders çıkarmak zorundayız. Bu mağlubiyeti beklemiyordum. Bundan sonra düzeliriz diye düşünüyorum. Bu sezon evimizde oynadığımız ikinci maçı da kaybettik. 

Bu yenilgi nedeniyle üzgünüz. Bu sonuç böyle olmamalıydı. Manisaspor iyi bir takım ve çok iyi bir mücadele gösterdi. Biz buna karşın kötü oynadık ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalardan kaynaklanan golleri kalemizde gördük. Maçı elbet daha ayrıntılı bir biçimde değerlendirip, gereken neyse onu yapacağım. Elimizdeki kadro ile sahaya en iyi 11'i çıkarmaya çalışacağız. Elimizdeki mevcut kadro bu" dedi. 

Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ise sonucun kendileri açısından kötü olduğunu ifade ederek, "Malatyaspor zor şartlarda lige hazırlanırken, Manisaspor ne şartlarda hazırlık dönemi geçirdi. Bunu kıyaslamak lazım. Sonuç olarak, kendini bilmez birkaç taraftar takıma tepki gösterdi. Ben bunu kınıyorum. Önümüzdeki maçlara da bu futbolcular çıkacak. Daha öncede dediğim gibi bu takım ilk yarıda ne kadar puan toplayabilirse, toplayacak. Santraforsuz bir takım olarak mücadele edeceğiz. Bu alınan sonuç, bu sonucun alınmasına emeği olanlar tarafından kaynaklanmıştır. Ancak, keşke mücadele edipte, yenilseydik. Ama bunu da dert etmemek lazım. Hiç kimse unutmasın ki son 4-5 ayı bin YTL parayla geçirdi. Hiç kimse onların yerinde olmak istemezdi. Aslanlar gibi mücadelelerini verdiler. Bu yenilgiler olabilir. Biz ilk yarı toplayabildiğimiz kadar puanı toplayacağız. Son günlerde futbolcu alamadık. Santrafor alamadık. Karşımızdaki takım 15 milyon YTL'lik bir takım ve birkaç futbolcusu milli takım da oynamış. Bunlar mazeret değil. Dediğim gibi mücadele edip, yenilseydik bu kadar zorumuza gitmezdi. Bu nedenle sitemde bulundum. Ama onun dışında çocukların hiçbir suçu yok. Elimizdeki malzeme bu. Primle maçların alakası yok. Ceplerinde para olmadan bu takım galip geldi. Manisaspor sezona ciddi olarak hazırlanmış, Malatyaspor apar topar lige hazırlanmış. Beğensekte, beğenmesekte elimizdeki malzeme bu. Bu futbolcular bizim futbolcularımızdır. Biz bunlara sahip çıkacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 11:26:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?