2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Özel hastanelere 'Ücret Farkı' tepkisi

Malatya Tüketici, Eğitim ve Koruma Derneği Şikayet Komisyonu Başkanı Ali Düzova, bazı özel hastanelerin aldatıcı reklam yaptığını ileri sürdü. 

Tüketici, Eğitim ve Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Keleş ve Derneğin Şikayet Komisyonu Başkanı Ali Düzova, ortak basın toplantısı düzenledi. Dernek binasında yapılan basın açıklamasını okuyan Şikayet Komisyonu Başkanı Ali Düzova, "İlimizdeki bazı özel hastanelerden şikayetçiyiz. Şöyle ki, bizlere doğru bilgi vermiyorlar. İlan ve reklamlarla bizleri yanlış yönlendiriyorlar. Ücret farkı almıyoruz diyorlar, hastaneden içeri girince alıyorlar. Şikayet edecek bir yetkili ve muhatap bulamıyoruz" iddiasında bulundu. 

Vatandaşların özel hastanelerle ilgili şikayetlerini derneklerine, Sağlık Bakanlığı veya Sağlık Müdürlüğü'ne iletebileceklerini söyleyen Düzova, özel hastanelerde hekim ve diğer personellerin sık sık değiştiğini, bunun da sıkıntılara yol açtığını savundu. Düzova, bazı özel hastanelerin aldatıcı reklamlarını etik bulmadıkları gibi, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun gereği de cezalandırılmalarını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 15:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?