3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Öznur Çalık Battalgazi'de

Malatya AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, yerel seçimlere yönelik sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, İlçe Teşkilatı ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Çalık, Battalgazi'nin özellikle sulama sorunlarıyla ilgili girişimlerini sürdürdüklerini belirtti. Çalık, "Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Malatya'ya geldiğinde Sayın Bakanımızla birlikte Battalgazi'ye geldik. Battalgazili hemşehrilerim dertlerini Bakan Eroğlu'na bizzat anlatma imkanı buldular. Sayın Bakan da bu sıkıntılarla ilgili gerekli talimatları verdi ve bu sorunun ivedilikle çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti" dedi.

Toplantının ardından ilçe esnafını da ziyaret eden Öznur Çalık, "Battalgazi'nin torunlarıyla beraber, Battalgazi sorunlarını paylaşacağız. İnşallah Battalgazi'de AK Parti zafere ulaşacak ve Selahattin Gürkan ile hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 23:42:58
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 23:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?