2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Palancı oyundan memnun kalmadı

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, Kasımpaşa maçında takımının oyunundan memnun kalmadığını, ancak sonuçtan memnun olduğunu söyledi. 

Kasımpaşa maçında alınan 3-1'lik galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Hayati Palancı, "Kötü oynadığımız bir maçı bireysel kaliteyle kazandık. Oyundan değil, ancak sonuçtan memnunum. Malatyaspor'un gerçek futbolcu kişiliği, gerçek kapasitesi bu değil. Bu takım çok daha iyi olmak zorunda. Oyuncularda telaş ve fiziki yetersizlik var. İşimiz çok kolay değil. Fiziki kapasitenin istenen düzeye gelmesi için 3-4 haftaya ihtiyacımız var. Sanıyorum 3-4 hafta sonra herkes bambaşka bir Malatyaspor seyredecek" dedi. 

Elazığspor ile Çarşamba günü kendi sahalarında oynayacakları kupa maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Palancı, "Komşu ilin takımıyla derbi niteliğinde bir maç oynayacağız, ama biz daha çok lige ağırlık veriyoruz. Hedefimiz yeniden Süper Lig'e yükselmek. Daha çok mücadele etmemiz lazım. Malatyaspor'un gerçek kimliği bu değil" diye konuştu. 

Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Palancı, "Şu anda biten bir transfer yok. Takıma 1-2 takviye yapmak istiyoruz. Malatyaspor şampiyonluğa oynuyorsa, her mevkide kaliteli alternatiflerin olması gerekiyor. Başkanla bu konuda konuşacağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 16:30:52
Güncelleme :28 Ağustos 2006 Pazartesi 16:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?