30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Play-off heyecanı sürüyor

MALATYA AMATÖR 1. KÜME'DE PLAY OFF HEYECANI DEVAM ETTİ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde play off heyecanı kaldığı yerden devam etti.

Play off maçlarında Malatya İl Özel İdarespor - Demirspor, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü - Hekimhan Belediyespor maçları oynandı.

Orduzu Pınarbaşı sentetik Çim Sahada oynanan maçta Malatya İl Özel İdarespor ile Demirspor karşı karşıya geldi. Üst Klasman Hakemi Zafer Demir'in yönettiği mücadeleyi Malatya İl Özel İdarespor Emrullah Asker ve Engin Bilici'nin kaydettiği gollerle 2 - 1 kazandı. Yer yer büyük heyecana sahne olan karşılaşmada 112 acil servis ekipleri sık sık sakatlanmalara müdahalede bulundu.

Maç sonrası bir açıklamada bulunan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Rüstem Fırat, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak önemli bir galibiyet elde ettik. İki takımda iyi mücadele etti. Her iki takımda maçı alabilirdi. Ama biz galip geldik. Mutluyuz, sevinçliyiz. İnşallah önümüzdeki maçı da alarak, bundan sonraki süreçte Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

Takım Antrenörü Doğan Sarmış ise, "Büyük bir avantaj yakaladık. İlk maçımızda 3 futbolcumuz oyundan atıldı ve 8 kişiyle mücadeleyi tamamlamak zorunda kaldık. Bu maçı mutlak kazanmamız gerekiyordu. Şuan sadece avantaj yakaladık. Önümüzde 1 maç daha var. Allah'ın izniyle onu da kazanarak, şampiyon olacağız" diye konuştu.

Demirspor karşısında takımının 2. golünü kaydeden Engin Bilici de, "İlk maçımızda berabere kaldık. İyi mücadele ettik. Kazandığımız için mutluyuz, artık önümüzdeki maça bakıyoruz" ifadesine yer verdi.

Takımın orta saha oyuncusu Osman Yetkin ise, iki takımında iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Çok iyi bir mücadele verdik. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Play off'ta Yeşiltepe Sentetik Çim Sahada oynanan karşılaşmada ise, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü ile Hekimhan Belediyespor 2 - 2 berabere kaldı.

MALATYA AMATÖR 1. KÜME'DE PLAY OFF HEYECANI DEVAM ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 16:24:02
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 18:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?