3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Play-off takımları belirlendi

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde grup mücadelesi sona ererken, şampiyonluk mücadelesi ve küme düşmeme için play-off maçları oynayacak takımlar belli oldu. 4 takım şampiyonluk, 4 takım da küme düşmeme mücadelesi yapacaklar.

3. Lige Terfi Grup Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edecek olan 2 takımın belirleneceği play-off'ta mücadele etme hakkını A Grubu'nda Malatyagücü ve Hekimhan Belediyespor, B Grubu'nda ise Battalgazi Belediyespor ile Sıtmapınarıspor takımları kazandı. Bu 4 takımlar tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmaların ardından ilk 2 sırayı almaları halinde Malatya'yı temsil etme hakkını elde edecekler.

Bu arada, 2.Amatör Küme Futbol Ligi'ne düşecek takımların belirleneceği Klasman Grubu'nda mücadele edecek takımlar belirlendi. A Grubu'nda ligi son 2 sırada Telekomspor ile Malatya İdmanyurdu, B Grubu'nda ise Tekspor ile Tecdespor takımları klasman mücadelesi yapacaklar. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmaların sonunda 3 ve 4. sırayı alacak takımlar 2. Amatör Küme Futbol Ligi'ne düşecekler.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 09:41:07
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 09:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?