3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Play-off ve klasman maçları

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play-Off ve Klasman maçları sona erdi.

1932 Malatya Gücü Spor Kulübü, Battalgazi Belediyespor ve Hekimhan Belediyespor'un kıyasıya mücadele ettiği Play-Off maçları sonunda, Hekimhan Belediyespor ve 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü gruplarda mücadele etme hakkı kazandı. Klasman maçlarında ise, Telekomspor, Malatya İdmanyurduspor'u 3-2 yenmesine rağmen iki kulüpte küme düşmeyi engelleyemedi. Berabere kalan TEKSpor ile Tecdespor ise, kümede kalma başarısını gösterdi.

Play-Off ve Klasman maçlarında alınan sonuçlar şöyle; 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü-Sıtmapınarıspor: 2-1, Hekimhan Belediyespor-Battalgazi Belediyespor: 2-0, TEKSpor-Tecdespor: 1-1, Telekomspor-Malatya İdmanyurduspor: 3-2.
Günün en önemli maçıysa kazanan ekibin gruplara kalma şansını yakalayacağı Hekimhan Belediyespor-Battalgazi Belediyespor karşılaşmasıydı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmada Hekimhan Belediyespor, Halef ve Ufuk ile bulduğu goller sonrası rakibini 2-0 mağlup etti. Maç sonrası Hekimhan Belediyespor Teknik Heyet ve Futbolcularında büyük sevinç yaşanırken, Takım Antrenörü Harun Tunç, gruplarda ellerinden geleni yaparak, Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 19:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?