3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Polat Belediyespor'a destek

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden Polat Belediyespor'a malzeme desteği verildi.

Ankara Doğanşehirliler Derneği 2. Başkanı Kamil Göksu, Polat Belediyespor'a spor malzemesi yardımında bulundu. Göksu, yaptığı açıklamada, "Ben, Polat'ta doğup, büyüdüm. Ortaokul'da okuduğum dönemde beden eğitimi dersinde giyecek bir eşofmanım dahi olmadı. Beden eğitimi derslerine katılma zorunluluğu olduğundan arkadaşlarımdan aldığım ödünç eşofmanla derslere giriyordum. O yıllarda eğitim ve spor zor şartlarda yapılıyordu. Ancak, içimizdeki azimle durmadan çalışırdık. Spor yapmak için top bulamadığımız günler bile oldu" dedi.

Göksu, bir arkadaşının Polat Belediyespor'un malzeme ihtiyacı olduğunu kendisine iletmesinin ardından duygulu anlar yaşadığını ifade ederek, "Çok kıymetli arkadaşım Seyfi Tanık, kulübün malzeme ihtiyacı olduğunu bana iletti. Bu haberi alınca çok duygulandım. Gerçekten spor bütün kötü alışkanlıkların ilacıdır. Bu manada Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel ve Kulüp Başkanı Seçkin Ayhan önemli bir görev üstlenmişler. Ben özellikle kulübün aktif hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Polat Belediyespor'un alın teriyle hak ettikleri yere geleceklerine inanıyorum. Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

Polat Belediyespor Kulüp Başkanı Seçkin Ayhan ise, verdiği destekten dolayı Ankara Doğanşehirliler Derneği 2. Başkanı Kamil Göksu'ya teşekkür ederek, "Bu destek bizler ve gençlerimiz için çok önemliydi. Bildiğiniz gibi spor malzeme olmadan yapılamaz. Birçok takımımız zor şartlar altında spor yapmaya çalışıyor. Umut ediyorum ki, bu destek genç sporcularımızı da ateşleyecektir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 11:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?