6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Polisin hazin sonu

Malatya’da bir polis memuru, kendi beylik silahı ile arkadaşı tarafından vuruldu. Yaralı polis memuru, Malatya İnönü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınırken olay sanığının kaçtığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Akpınar Mahallesi Duşbudak Caddesi Demircigil Apartmanı kat 2’de bugün saat 10.00’da meydana geldi. Malatya Emniyet Müdürlüğü Sanayi Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Mahmut Duru, bekar evinde birlikte kaldığı İbrahim isimli şahıs ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet Duru isimli polis memurunun beylik tabancasını alan İbrahim isimli şahıs, 6 el ateş açtı. Kurşunlardan bir tanesi polis memurunun göksüne isabet etti. Polis memuru daha sonra olay yerine gelen ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Soy ismi tespit edilemeyen İbrahim isimli şahsın ise olay yerinden kaçtığı bildirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş Şube ekibi çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen Malatya Emniyet müdürü Orhan Savaş, yaptığı açıklamasında, olayın siyasi bir boyutunun olmadığını belirterek, "Polis memuru Mahmut Duru, bekar evinde birlikte kaldığı İbrahim isimli şahıs tarafından tabanca ile vuruldu. Polis memuru çok kan kaybetti ama sağlık durumu iyi. Soruşturma sürdürülüyor, olayın sanığı en kısa zamanda yakalanacaktır" dedi.
Bu arada oda arkadaşı tarafından kendi beylik silahı ile yaralanan polis memuru Mahmut Duru ve olayın sanığı İbrahim’in Malatya Baskil İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

malatya
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2004 Cumartesi 13:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?