30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Polislerle öğrenciler maç yaptı

MALATYA'DA ÇEVİK KUVVET İLE ÖĞRENCİLER VOLEYBOL MAÇI YAPTI

Malatya'da "Güvenli Okul Projesi" kapsamında Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü çevik kuvvet polisleri ile Hasan Akbudak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri voleybol maçı yaptı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen voleybol müsabakasını Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Selim Özdemir, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Zülkarneyn Mert ve Hasan Akbudak İMKB Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi müdürü Ramazan Batur, çevik kuvvet polisleri ve öğrenciler de izledi.

Kıyasıya geçen mücadeleyi çevik kuvvet polisleri 2-1 kazanırken, müsabaka sonrası dostluk görüntüleri vardı.

Konuyla ilgili basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Zülkarneyn Mert, "Güvenli Okul projesi kapsamında bize teklifte bulundular. Biz de uygun olduğunu beyan ettik. İlk olarak da burada bir ilki gerçekleştirdik. Fırsat buldukça Çocuk Şube Müdürlüğümüzün bu projesine Çevik Kuvvet Şubesi olarak destek vereceğiz" dedi.

Çocuk Şube Müdürü Selim Özdemir ise, Malatya'daki bütün okulları önemsediklerini kaydederek, "Bu dönem başında Malatya'da "Güvenli Okul" projesi başladı. Malatya Emniyet Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü ortak olarak bu projeyi sürdürüyor. Buradaki temel amaç okullarda görevli arkadaşlarımızın güvenlik danışmanlığı yapmasıdır. İMKB lisesini bu anlamda önemsiyoruz. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

İMKB Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi müdürü Ramazan Batur da, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bundan sonrada bu etkinliğin devamı gelecektir. Bu katkıyı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz ve devamını bekliyoruz. Daha güzel etkinlikler yapacağız" şeklinde konuştu.

MALATYA'DA ÇEVİK KUVVET İLE ÖĞRENCİLER VOLEYBOL MAÇI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 15:41:04
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 19:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?