4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Polisten anaokullarına ziyaret

Doğanşehir İlçesi Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kaymakam ve anaokullarını ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kılıç ve emniyet çalışanları, Kaymakam Cevdet Atay'ı makamında ziyaret ederek, günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim ettiler.
Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarının görevlerinde göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından memnun olduğunu belirtip, Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıldönümünü kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kılıç Doğanşehir halkının can ve mal güvenliği korumak için 24 saat çalıştıklarını ve halkın huzuru için görev başında olduklarını beyan ederek, "Kaymakamımız Sayın Cevdet Atay 'dan eski sağlık ocağı binasının yerine yeni yapılması planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet binasının bir an önce hizmete geçmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü Ömer Kılıç ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Doğanşehir merkezindeki anaokullarını ziyaret ederek, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Daha sonra çocuklara yönelik sinevizyon gösterisi yapıldı. Çocuklara trafik kuralları ve işaretleri ile ilgili bilgiler verilerek, beraberlerinde getirilen işaretler tanıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?