3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Prof. Dr. Parlak anaokulu yaptırdı

İstanbul Üniversitesi eski rektörü ve Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Mesut Parlak'ın kendi adına yaptırdığı anaokulu için açılış töreni yapıldı.

Yeşilyurt'un Gedik Mahallesi'nde daha önce Prof. Dr. Mesut Parlak'ın eşi ve annesi adına yaptırdığı ilköğretim okulunun yanına Yaptırdığı Prof. Dr. Mesut Parlak Anaokulu'nun açılış törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Prof. Dr. Parlak, Allah'ın kendisine böyle bir hizmette bulunma imkanı verdiği için çok şükür ettiğini söyleyerek, böyle bir hizmette bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, anaokulunun bölgede ihtiyacın en fazla bulunduğu ve bölgede en fazla göç alan bir mahalleye yapılmış olmasının çok anlamlı olduğunu söyledi.  Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ise ilçeye ikinci bir okul kazandıran Prof. Dr. Mesut Parlak'a teşekkür etti.

Vali Halil İbrahim Daşöz de eğitime verdiği önem nedeniyle Prof. Dr. Mesut Parlak'a teşekkür etti.  Törende Prof. Dr. Mesut Parlak'a eğitime verdiği katkı nedeniyle onur plaketi verildi. Anaokulunun açılış kurdelesi mahallenin küçük çocuklarıyla birlikte kesildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 18:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?