4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Ramazan hazırlıkları tamamlandı

Malatya Belediyesi'nin Ramazan Bayramı hazırlığını tamamladığı bildirildi.

Belediye otobüslerinin Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 30 Eylül Salı günü, mezarlıklara ücretsiz seferler düzenleyeceği belirtildi. Bayram süresince 06.00 ile 16.00 saatleri arasında mezarlıklara sefer yapacak olan belediye otobüsleri, Şehir Mezarlığı'na Kapalı Çarşı karşısındaki istasyon durağından, Alibaba, Kuyuönü ve Tecde Mezarlıkları'na da belediyenin yan tarafındaki Merkez Çilesiz durağından kalkacak.

Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, bayramın birinci günü olan 30 Eylül 2008 Salı günü Belediye Meclis Salonunda halkla bayramlaşacak. Bayramın 1. günü 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Belediye Meclis Salonunda halkla bayramlaşacak olan Belediye Başkanı Akın, bayramlaşmaya tüm Malatyalıların davetli olduğunu bildirdi.

Malatya Belediyesi meydana gelebilecek arıza ve aksaklıklara en kısa sürede çözüm bulabilmek ve vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla çalışmalarına bayram sürecince de devam edecek. Özellikle Temizlik İşleri, Zabıta, İtfaiye, Mezarlık, Fen İşleri, MASKİ Müdürlüğü ve diğer bazı müdürlüklere bağlı ekiplerin vatandaşlardan gelecek şikayetleri değerlendirerek çözüme kavuşturabilmek amacıyla bayramda görev başında olacakları bildirildi.

Malatya Belediyesi MEGSAŞ Şirketine bağlı ekmek satış büfelerinden 13 adedi Ramazan Bayramı süresince hizmet verecek.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 13:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?