4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Rektör Parlak'a eczacılardan destek

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, korumalarıyla makam odasına giren İsrail Büyükelçisini ve Konsolosunu odasından kovan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın bu hareketinin sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, oda binasında düzenlendiği basın toplantısında İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın İsrail Büyükelçisini odasından kovmasının onur ve gurur verici bir hareket olduğunu söyleyerek, "Hemşehrimiz Parlak'ın bu hareketinden dolayı tebrik ediyoruz ve sonuna kadar rektörümüzün yanındayız" dedi.

Bu arada, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir takım tedbir çalışmalarında bulunduklarını da anlatan Köse, bayram tatili boyunca her gün 5 nöbetçi eczanenin açık kalacağını belirtti. Köse, her ihtimale karşı yedek nöbetçi eczaneleri de belirlediklerini ve olağanüstü bir durum olması halinde bu nöbetçi eczanelerinde açılarak hizmet vereceğini ifade etti. Vatandaşların sürekli ilaç kullanan yakınlarının ilaçlarını bayram öncesinde almalarını isteyen Köse, ecza depolarının da tedbirlerini aldığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 14:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?