3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Risk altındaki çocuklara proje

Sokakta çalışan ve risk altındaki çocuk ve gençlere yönelik istihdam sağlanması amacıyla başlatılan projenin ilk toplantısı yapıldı.


Polisevi'nde düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İş-Kur İl Müdürü Yaşar Karataş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Başkanı Ali Evren, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Bahadır Altaş ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Proje hakkında slayt eşliğinde bilgi aktaran Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Yusuf Çakmak, İçişleri Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile diğer ilgili kurumların işbirliği çerçevesinde, sokakta çalışan ve risk altındaki çocuk ve gençlere yönelik istihdam sağlanması amacıyla başlatılan projenin ilk toplantısını yaptıklarını söyledi. Proje çerçevesinde kurum ve kuruluşların iş birliği ile öncelikle yürütme kurulunun oluşturulacağını söyleyen Çakmak, "Acil eylem planından sonra projenin tarafları arasında koordine gerçekleştirilecek. Üç ayda bir toplantı yapılıp, çalışmalar değerlendirilecek. Pilot uygulama yapılacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?