2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Rota Rıdvan veya Rıza

Turkcell Süper Ligi'ne veda eden Malatyaspor'da teknik direktör arayışları sürerken, bir yandan da kongre hazırlıkları yapılıyor.
Bu sezon Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Malatyaspor'da teknik direktörlük sorunu çözülmedi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Başkan Yardımcısı Celal Birsen, Ümit Kayıhan'la para konusunda anlaşamadıklarını ileri sürerken, Kayıhan ise, "Anlaşamamazlık sadece para konusu değil. Ben çekirdek kadronun korunmasını ve11'de oynayan en az 7-8 futbolcunun bırakılmasını önerdim. Başkanımız Hikmet bey ise, kendisine bazı futbolcuların 2. Lig'de oynamak istemediklerini söylediklerini ifade etti. Oynamak istemeyenleri zorla oynatamayız. Ancak Malatyaspor şampiyonluk için mücadele edecekse Malatyaspor'da kalabileceğimi söyledim. Daha sonra sayın Tanrıverdi'nin odasından ayrıldım. Malatya'da bulunan Başkan Vekili İlhan Kavuk'la telefon görüşmesi yaptım. Sayın Kavuk, Malatya halkının beni istediğini söylediğini ve anlaşmak istediklerini dile getirdi. Ben de beklemedeyim" dedi. 

Başkan Yardımcısı Celal Birsen ise, Ümit Kayıhan'la para konusunda anlaşamayınca Rıdvan Dilmen ve Rıza Çalımbay'la temasa geçtiklerini belirterek, "Teknik direktör için görüşmelerimiz sürüyor. Başkanımız yurt dışında, dönünce bu konuyu netleştireceğiz" şeklinde konuştu.
24 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Birsen, "Haşim Karadağ ve Necip Olgun adaylıklarını açıklamışlar. Hayırlı olsun. Her Malatyalı Malatyaspor'a üye ve başkan olmaya layıktır. Ancak beraberliğin olduğu yerde başarı olur. Konsensüs'den yanayız. Ben sayın başkanımız Hikmet Tanrıverdi'nin her zaman yanındayım" diye konuştu.
Birsen, Malatyaspor'un bazı futbolcularına teklifler olduğuna ilişkin söylentilerle ilgili olarak da, kendilerine resmen teklif iletenin bulunmadığını sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 11:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?