4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Rüyasındaki okulu yaptırdı

Malatyalı iş adamı Muhuttin Şeftalicioğlu, rüyasında anne ve babası adına okul yaptırmayı gördüğünü ve bunu hayata geçirme teşebbüsünde bulunduğunu belirtti.
 
Vali Halil İbrahim Daşöz ve Milli Eğitim Müdürü Hamza Doğuç ile iş adamı Muhuttin Şeftalicioğlu'nun katılımı ile okul protokolü imzalandı. 

Vali Halil İbrahim Daşöz, okul protokolü imzalama töreninde yaptığı konuşmada, Muhuttin Şeftalicioğlu'nun belirli periyotlarla 700 bin YTL vereceğini ve kalan parayı da kendilerinin karşılayacağını belirterek, "21 derslikli ilköğretim okulu, arsa bulunduktan sonra merkezde ihtiyaç duyular bir bölgeye yapılacak" dedi. Şeftalicioğlu, annesi ve babası Hatice - İsmet Şeftalicioğlu adının verileceği okulun hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Vali Daşöz ise, Şeftalicioğlu'nun örnek davranış sergilediğini dile getirdi. 

İstanbul'da tekstil işi ile uğraşan iş adamı Muhuttin Şeftalicioğlu, "Bu düşüncem bir kaç yıl önceden beri var. Rüyamda da gördüm ve gerçekleştirmek bu güne nasipmiş" ifadelerini kullandı. 

Konuşmalardan sonra Vali Halil İbrahim Daşöz ve Muhuttin Şeftalicioğlu, okul protokolünü imzaladılar.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 15:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?