30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Sahte belgeciler hapsi boyladı

MALATYA'DA SAHTE BELGE OPERASYONUNDA 26 KİŞİ TUTUKLANDI

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından sigortacı ve iş takipçilerine yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 2'si polis 32 şüpheliden 26'sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyet Müdürlüğü karşısında, trafik tescil iş takipçiliği ve sigortacılık yapanlara yönelik olarak Ekim 2009'da gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen tüm belgelerin teknik incelemelerinin tamamlanmasın ardından yapılan çalışmada sahte evrak, imza ve belge iddiasıyla 2'si polis memuru olmak üzere 32 kişi gözaltına alınmıştı.

Polisteki 4 günlük gözaltı süresinden sonra Malatya Adliyesi'ne çıkarılan 32 kişiden 1 kadın adli kontrolle, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 26 şüpheli ise tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Şüpheliler, sahte muayene ve sigorta işlemleri yaptıkları, sahte belgeler düzenledikleri ve imza attıkları gerekçesiyle ikinci kez gözaltına alınmışlardı.

Şüphelilerin büyük çoğunluğu, Malatya Emniyet Müdürlüğü karşısında trafik tescil iş takipçiliği ve sigortacılık yapıyorlardı.

MALATYA'DA SAHTE BELGE OPERASYONUNDA 26 KİŞİ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 20:20:02
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 17:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?