3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Sakatlar Derneği'ne ziyaret

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ile Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Trafik Haftası münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.


Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yakup Kurtaran, Şoförler ve Otomobilciler Odası Eğitim Uzmanı Cahit Aydoğan ve beraberlerindeki polis memurları, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun'u ve üyelerini ziyaret ederek çiçek verdiler.


Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yakup Kurtaran, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da bir trafik kültürü oluşturmak istiyoruz. Maksadımız kaza olmasın, can kaybı olmasın. İnsanlarımızın kurallara uymasını istiyoruz. Kurallara uyulduğu takdirde istenmeyen durumlarla karşılanmayacaktır. Türkiye'de neredeyse bir il ve ilçe nüfusu kadar insanın kazalarda ölüp, yaralanıyor ve sakat kalıyor" dedi.


Trafik kazalarının verdiği en acı sonuçlarını yaşayanlardan birinin de ortopedik özürlüler olduğunu ve kazalar sonucunda sakat kalanların bunun acısını en kötü şekilde yaşadığını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun, terörden daha çok büyük bir zarar veren trafik konusunda İnsanların bilinçlenmesini istediklerini kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?