3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Sakatlıklar can sıkıyor

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor ile oynanılacak maçın hazırlıkları devam ederken, takımda yaşanan sakatlıklar teknik heyetin canını sıkmaya başladı.


Malatyaspor'da geçtiğimiz cumartese günü gerçekleştirilen sezon açılışı sonrası Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor ile 30 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynanılacak maçın hazırlıkları başladı. Yeni sezon öncesi Malatya Belediyespor ile son bir hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılı takımda 3 futbolcunun sakatlanması ise teknik heyetin canını sıktı. Kadro darlığı nedeniyle oluşturacağı ilk 11 konusunda sıkıntı çeken Teknik Direktör Mustafa Taşar'ın sakat futbolcuların durumlarını beklediği, sakat futbolcuların DİSKİSpor maçına yetişmemesi halinde genç futbolculara şans vereceği belirtildi.


Öte yandan, Malatya Belediyespor maçında, sağ dizinden sakatlanan Tuncay Selçuk ve Volkan Aydın ile sol arka adalesinden sorun yaşan Mustafa Aslan'ın MR'ları çekildi. Gözde Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçen futbolcuların DİSKİSpor maçında oynayıp, oynayamayacaklarına ise son kontrollerin ardından karar verilecek. MR'ları çekilen futbolculardan Volkan Aydın, talihsiz bir sakatlık yaşadığını ifade ederek, "Malatya Belediyespor ile oynadığımız maçta bir sakatlık yaşadık. Oynayıp, oynayamayacağım netlik kazanmadı. Ama ben oynamak istiyorum. Bir şansızlık yaşadık. İnşallah ağır bir şey olmaz ve DİSKİSpor maçında oynayabilirim. Takımın durumunu iyi görüyorum. Tam hazır değiliz. Birkaç hafta sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Tecrübeli ağabeylerimizin takımda olması büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
Malatyaspor'un genç futbolcusu Mustafa Aslan ise, "Sol arka adalemde bir ağrı var. İnşallah kısa sürede bu sakatlığı atlatırım. İnşallah önemli bir şey olmaz ve takıma katılırız" diye konuştu.


Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Tuncay Selçuk ise, Malatyalıların yanlarında olduğunu gördüklerini ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor maçını kazanarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi. Tuncay, takımın yavaş yavaş toparlandığını ifade ederek, "Sezonun ilk maçları her zaman tehlikelidir. Tabi biz ilk maçımızı kazanarak, lige iyi başlamak istiyoruz. Özellikle tecrübeli isimlerin de takıma katılmasıyla beraber daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 14:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?