4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Şampiyon ekibe ödül

Şanlıurfa'da düzenlenen halk oyunları yarışmasında bölge birincisi olan Malatya Muhittin Öz Mumcu İlköğretim Okulu ekibine, Malatya'da düzenlenen törenle ödül verildi.

Muhittin Öz Mumcu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ödül törenine; Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şahin Elgül, Yücel Abik, Şinasi Fırat ve Sedat Yetiş, okulun yapımında katkısı olan merhum Muhittin Özmumcu'nun torunları eczacı Yahya Özmumcu ve kardeşi Doç. Dr. Atilla Özmumcu katıldı.

Şanlıurfa'da yapılan halk oyunları grup yarışmasında birinci olan Muhittin Öz Mumcu İlköğretim Okulu ekibi, ödüllerini protokol üyelerinden aldı. Halk oyunlarında uzun yıllardan sonra Malatya'ya birincilik getiren her iki okula da teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Halk oyunlarına sahip çıkmak geleneklerimize sahip çıkmaktır. Bu geleneğimizin yaşatılmasına katkıda bulunmak önemlidir. Bu tür sosyal faaliyetleri her zaman destekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 18:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?