4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Şampiyon tekvandocuya altın

İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda dünya birincisi olan sporcuyu kabul eden Vali Halil İbrahim Daşöz, başarılı sporcuya Cumhuriyet altını taktı.

Valilikte gerçekleştirilen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, dünya şampiyonu Tekvandocu Osman Geçit ve sporcunun antrenörü Nurettin Uçar ile babası Mehmet Geçit katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, sporcunun başarısını kutlayıp, başarılarının devamını dileyerek Cumhuriyet altını taktı. Gençlik ve Spor Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Fransa'nın Toulounel şehrinde düzenlenen İşitme Engelliler Tekvando Dünya Şampiyonası'nda 80 kiloda dünya birincisi olan sporcu Osman Geçit'in, önümüzdeki yıl Tayvan'da düzenlenecek olimpiyat şampiyonasına da hazırlandığını belirterek, bu şampiyonada da sporcudan derece beklediklerini söyledi.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut da, Malatya'nın Avrupa'da madalyaları olduğunu, ancak ilk kez dünya şampiyonasında birincilik başarısı elde ettiklerini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?