3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Şampiyonlar iddialı

Konya'da 1-2 Kasım 2008 tarihlerinde yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda birinci olan Ali-Filiz Özen çifti, Dünya Tekvando Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor.
Malatya'da Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Ali-Filiz Özen çifti, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda elde ettikleri başarının ardından, Dünya Tekvando Şampiyonası'nda da başarılarını devam ettirmek hedefindeler.

Antalya'da 19 Şubat tarihinde yapılacak olan Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda derece yaparak, gruplara girmeyi hedefleyen genç çift, Dünya Şampiyonası'nda Türkiye ve Malatya'ya madalya getirmek istiyor.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ali Özen, 2008 yılının sportif anlamda kendileri için çok iyi geçtiğini belirterek, "Avrupa Şampiyonası'nda eşimle beraber şampiyon olduk. 2009 yılında yapılacak olan müsabakalarda da başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz.19 Şubat'ta Antalya'da yapılacak olan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda takıma girebilmek için mücadele vereceğiz. İlk üç dereceye girmek için çalışmalara başladık. Başarılı olup, milli takım seçmelerinde takıma girmek
istiyoruz. Daha sonra Azerbaycan'da yapılacak olan Dünya Kupası ve Danimarka'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi ve Malatya'yı temsil etmek istiyoruz" dedi.

Çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini ifade eden Ali Özen, "Avrupa Şampiyonası'nın ardından çalışmalarımıza hemen başladık. İnşallah 2009 yılında takıma girerek başarı elde ederiz" şeklinde konuştu.

Atatürk Kız Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni olan Filiz Özen ise sosyal yaşantıları hakkında bilgiler vererek, "Eşimle birlikte birçok ortak özelliklerimiz var. Bunun yanında aynı spor branşını yapıyoruz. Aslında eşimle beraber aynı sporu yapmamız bir dezavantaj. Çünkü, bütün ortak yanlarımız aynı. Tabi bunun yanında bana çok fazla iş düşüyor. Hafta içi okula gidiyoruz, akşam antrenman ve daha sonrada ev işlerim başlıyor. Eşim de bana işlerimde yardımcı oluyor ancak, çok yoruluyorum. Tabi bunların
hepsini yapmak çok da zevkli. Aynı işi yaptığım eşimle evlendiğim için çok mutluyum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 11:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?