4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Şampiyonlardan Başkan'a ziyaret

Avrupa ve Dünya Şampiyonu tekvandocular Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti. 

Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Ali Özen ve eşi Filiz Nur Özen ile İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Osman Geçit'i makamında kabul eden Belediye Başkanı Cemal Akın, başarılı sporculara çeyrek altın hediye etti. 

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut, Konya'da 1-2 Kasım tarihleri arasında yapılan Avrupa Tekvando Şampiyonası'na Malatya'dan katılan Ali Özen'in artı 80 kiloda, eşi Filiz Nur Özen'in ise artı 67 kiloda Avrupa Şampiyonu olduklarını belirterek, "Başarılı olan sporcularımız bizleri gururlandırdı. Bundan sonra 2009 yılında Dünya Şampiyonası var. İnşallah bizleri gururla temsil edeceklerdir. Ayrıca, Osman Geçit kardeşimiz İşitme Engelliler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu oldu. 

Önümüzdeki mayıs ayı içerisinde Olimpiyat Şampiyonası'na gidecek. Sizlerinde destekleriyle sporcularımız başarılarını sürdürecekler" dedi. 

Belediye Başlanı Cemal Akın ise Malatyalı sporcuların kendilerini ispat ettiklerini kaydederek, "Malatyamız için alınan bu başarılar fevkalede memnuniyet vericidir. Hemşehrilerimizin başarısının Dünya genelinde tescillenmesi bizleri gururlanmıştır. Sporcularımza teşekkür ediyorum. Biz Malatya Belediyesi olarak sporcularımızı daima destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Tüm toplumu ferdi sporlara teşvik ettirmeliyiz" şeklinde konuştu. 

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Cemal Akın ve tekvandocular toplu fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?