3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Sanayispor elenerek döndü

Malatya Sanayispor futbol takımı, Kahramanmaraş'tan elenerek döndü.

Sanayispor Kulüp Başkanı Cevdet Özyalın, yaptığı açıklamada, "2008-2009 sezonunda Malatya 1.Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden A Genç takımımız 12-15 Mayıs 2009 tarihlerinde Kahramanmaraş'ta yapılan Türkiye şampiyonası 1.kademe grup maçlarına katılmıştır. Bu merkezde 6 takım 2'şerli gruplar halinde karşılaştılar. Sanayispor B grubunda Adana Gençlerbirliği ve Kayseri Yolspor'la aynı grupta mücadele etmiştir. Birinci maçta Adana Gençlerbirliği ile 2-2 berabere, ikinci maçta Kayseri Yolspor’u 2-0 yenerek final oynamıştır. A Grubunun birincisi Kayseri Talas Belediyespor’a 3-0 mağlup olduk ve elendik" dedi.
"Sanayispor olarak hedefimiz altyapı, şuan 130 sporcumuz bulunmaktadır. Gençleri kötü alışkanlıklardan engelleyip, spor yaptırarak enerjilerini doğru yerlerde ve başarılı şekilde kullandırmak" diyen Kulüp Başkanı Özyalın, açıklamasını şöyle tamamladı:


"Amatör kulüplerimiz, saha, malzeme, ulaşım ve diğer ihtiyaçlar için büyük sorunlarla karşı karşıyadır. Sanayispor olarak da çok güç koşullarda büyük mücadele vermektedir. Sanayispor'un başarısı da ekonomik yapısı ile çok yakın ilişkilidir ve bunu açıkça belirtmek gerekir. Aynı kategoride yarışan kulüplerimizin içinde bulunduğu farklı ekonomik koşullar, mücadelenin eşit koşullarda yapılamamasının en önemli faktörüdür."

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 18:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?