7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Şehirlerarası otobüs devrildi: 16 yaralı

Malatya'da şehirlerarası otobüsün devrilmesi sonucu 2'si ağır, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Kayseri karayolu Darende ilçesi Balaban kasabası mevkiinde, sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Elazığ'a gitmekte olan Ali Ertürk yönetimindeki 23 BT 8361 plakalı yolcu otobüsü, buzdan dolayı kayganlaşan yoldan çıkarak devrildi. Otobüsün içerisinde toplam 55 yolcu bulunduğu belirtildi.

Yaralanan 2'si ağır toplam 16 kişi, yoldan geçen sivil araç ve ambulanslarla Malatya'daki hastanelere getirilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Muhammet Alıcı ile Yaşar Karabulut, İnönü Üniversitesi Trugut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, kazada yaralanan şoför ve bazı yolcuların isimleri ise şöyle açıklandı: "Otobüs sürücüsü Ali Ertürk, Nihayet Yeşil, Yılmaz Çarıkcı, Celal Kahraman, Zeki Gökalp, Taylan Beni, Rıfat Pınar, Yaşar Kahraman, Emine Kara, Turhan Akgün ve Bayram Uçar."

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 13:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan öz IP: 85.110.104.xxx Tarih : 12.11.2007 12:20:01

öncelikle geçmiş olsun karayolları ne işle uğraşıyo acaba hergüm orda kaza olyo kaç kişinin ölümüne neden oldu acaba daha kaç kişi ölecekki orayı yapsınlar yani oranın yapılması için insanların ölmesimi gerek karayolları uyuma hadi iş başına