4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Şehitlerimiz sorumluluğumuzu artırıyor

2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, "Evlatlarımız şehitlerimize layık olma yolunda çok büyük adımlar atmışlardır. Atmaya da devam edeceklerdir" dedi.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Şehitler Günü nedeniyle Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki Şehitler Anıtı'nda düzenlenen törene katıldı. Buradaki törende şehitlerin mezarına karanfil bırakarak şehit aileleri ile görüşen Orgeneral Hasan Iğsız, basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, "Böyle bir günde aziz şehitlerimizin huzurunda, saygı ve minnetle eğiliyorum. Onlar bizim sorumluluklarımızı artırıyorlar. Ama ben şuna inanıyorum ki, evlatlarımız, şu anda onların silah arkadaşları, şehitlerimize layık olma yolunda çok büyük adımlar atmışlardır. Atmaya da devam edeceklerdir. Benim içim müsterih. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" diye konuştu.

Sınır Ötesi Kara Harekatı'nı yöneten 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, bir basın mensubunun sınır ötesi operasyonlar hakkında değerlendirme istemesi üzerine, "Söylenecekler söylendi. Orada bilmediğiniz bir şey kaldı mı?" ifadesini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 13:55:39
Güncelleme :18 Mart 2008 Salı 13:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?