3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Sendika üyeleri iftarda buluştu

Yol İş Sendikası Malatya Şubesi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çağrı Mevlüt ve Düğün Salonu'nda Yol İş Sendikası Malatya Şubesi tarafından verilen iftar yemeğine, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, sendika üyeleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, "Bu tür organizeler, birlik ve beraberliği arttırır. Çünkü, İl Özel İdaresi çalışanları olarak et ve tırnak gibiyiz. İyi ve kötü günde hep beraber olduk ve beraber olmaya devam edeceğiz"diyerek, herkesin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise konuşmasında, "Bizler seçilmiş kişileriz. Makamlar gelip geçicidir. Bu daireden çok insanlar gelip geçti. İşçiler hep burada. Bu ev sizin evinizdir. Bizler sizlerle birlikte en iyi hizmeti getirmek için çaba gösteriyoruz"ifadelerini kullandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er de, birlik ve beraberlikle üstesinden gelinmeyecek birşey olmadığını dile getirip, "Hepimizin ortak gayesi var. Çalıştığımız kurumda aldığımız maaşı hak etmek ve çocuk çocuğumuzu helal lokma götürmektir" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 10:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?