4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Sevgi evleri açılmayı bekliyor

Malatyalı işadamlarının katkılarıyla Sosyal Hizmetler bünyesinde kalan çocuklar için yaptırılan sevgi evleri büyük oranda tamamlanırken, doğalgaz çekilmesiyle hizmete açılacağı bildirildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Malatya’da iddialı bir proje olarak ortaya çıkan "Sevgi Evleri" projesinin her yönüyle tamamlandığını ancak, kış ayları içerisinde olmamız ve sıcak su ile ısınma problemlerinin bulunması nedeniyle taşınmanın Nisan ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Konan, "Sevgi Evleri projesi ilimiz için çok güzel bir proje olarak ortaya çıktı. Evlerin yapımı, çevre düzeni, sosyal ve sportif alanları tamamıyla bitirildi. Teftişleri de gerçekleştirilen evler şu anda kullanıma hazır. Ancak, evler ilimizin dışında bir bölgede bulunması nedeniyle sıcak su ve ısınma problemleri var. Konuyla ilgili olarak Pegaz Yetkili Müdürü Turgay Zorlu ile görüşmelerde bulunduk. Bu konuda gerekli mutabakatlar tamamlandı. Sıcak su ve ısınma problemlerinin giderilmesinin ardından evler tam anlamıyla faaliyete geçirilmiş olacak. Biz de kış aylarını atlattıktan sonra bir aksilik olmadığı sürece Nisan ayı gibi taşınacağız" dedi.

İşadamları ve kuruluşlar tarafından 16 adet yaptırılan sevgi evlerinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki 7-12 yaş arasındaki 100 civarında çocuk barındırılacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 17:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YASEMİN TAŞ IP: 85.110.16.xxx Tarih : 11.01.2008 18:47:11

ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMA İŞ ADAMLARINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM NBENDE 26 YAŞINDA 4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU BİR BAYANIM ORADA GÖREV ALMAYI İSTERİM