3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

SGK toplantısı yapldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bölge toplantısı Malatya'nın Darende ilçesinde yapıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürü Metin Sümer başkanlığında Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli SGK İl Müdürlerinin de katılımı ile Darende ilçesinde düzenlenen bölge koordinasyon toplantısında çalışmalar ele alındı.

Koordinatör İl Müdürü Sümer, yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatının yapılanma sürecinin hızlandırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, karşılaşılan sorunların çözümü, daha etkin ve kaliteli hizmet veren bir kurum olarak çıkılan bu yolda karşılaşılan sorunların görüşüldüğü, çözüm önerilerinin sunulduğu bir toplantı yaptık. Ayda bir yaptığımız ve Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli illerindeki SGK Müdürlerimizin katıldığı toplantılarımızı her ay değişik bir ilimizde yapıyoruz. Malatya'nın ev sahipliğinde yaptığımız toplantımızı ise Darende ilçemizde yapmayı uygun gördük.
Yeni Sosyal Güvenlik Merkezini açtığımız Darende ilçemizde toplantımızı yaparak tarihi ve doğal güzelliğiyle ünlü ilçemizi gelen misafirlere tanıtma imkanı da bulmuş olduk" dedi.

Koordinatör İl Müdürü Sümer tarafından, toplantı için Malatya'ya gelen SGK İl Müdürlerine Darende'nin tarihi ve turistik yerleri gezdirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 11:29:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?