4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Sil baştan yeniden

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Malatya Belediyesi ile birlikte yapacağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında değer tespitlerini yeniden yapacağı bildirildi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında belirlenen değer tespitlerine vatandaşlarımız büyük bir tepki göstermişlerdi. AK Partili tüm milletvekilleri olarak konuyu sürekli takip ettik. Gelinen noktada, TOKİ, değer tespitlerini yeniden yapacak. Değer tespit komisyonuna bölgede oturan vatandaşlarımızda dahil edilecektir. Değer tespitleri büyük oranda arttırılacaktır. Ayrıca, TOKİ'nin vatandaşlara yapacağı evlerin fiyatlarında da indirim yapılacaktır" şeklinde bilgi verdi. 

Çalık, "Bizler, vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları istismar ederek, siyasi rant haline getiren siyasi bir gelenekten gelmiyoruz. Bizler olayın başından beri tüm gelişmeleri takip ederek, sorunu çözme gayreti içinde olduk. Hem Malatya'nın gelişmesini istiyoruz, hem de vatandaşlarımızın bu süreçte mutlu olabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Şuanda gelinen nokta önemli bir aşamadır. Bu gelişmeyi, AK Partili tüm milletvekillerinin ortak çalışması sağlamıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?