30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Sirk gösterisinde kan aktı

SİRK GÖSTERİSİNDE KAN AKTI

Türkiye'nin ilk uluslararası sirki olan Avrasya Sirki'nin Malatya'daki gösterisinde; bıçaklı akrobat hareketi gerçeğe dönüştü ve bir oyuncu karnından yaralandı.

Malatya'da İŞKUR Binası yanında gösterilerine başlayan Avrasya Sirki'ne Malatyalılar ilgi gösterdi. Akrobat gösterileri ile başlayan gösteride ise Türk bayrağı açan akrobatların gösterisi yoğun alkış aldı.

Bir akrobat ayakları ile üzerinde durduğu ve sırtı ile göğsünü dayadığı çivili tahtayı gösterisi öncesinde seyircilere gösterdi. Gösteri esnasında sırtını çivili tahtaya dayayan oyuncuya, bir başka bayan oyuncu elindeki 3 adet bıçağı yukardan karnına doğru attı. Ancak, gösteri esnasında bir bıçak oyuncunun karnından yaralanmasına neden oldu. Karnındaki akan kana aldırış etmeyen oyuncu, gösterisini sürdürdü. Oyuncu, beline ayrı bir çivili tahta koyarak, göğsüne koyduğu çivili tahtaya 2 kilolu şahısın

çıkmasına karşın karın boşluğundaki kana aldırış etmedi. Aynı oyuncu, karnında akan kana karşın, dev yılanla gösterisini tamamladı.

Sirkin son gösterisinde ise sahneye kaplan ve aslanlar sahneye çıktı. Heybetleri ile demir korkulukların arkasındaki seyircilere korku salan Aslanlar, gösterilerinde seyircileri alkışladılar.

SİRK GÖSTERİSİNDE KAN AKTI
SİRK GÖSTERİSİNDE KAN AKTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 11:02:02
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 13:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özkan IP: 78.160.120.xxx Tarih : 12.06.2010 22:34:35

SAYIN BÜYÜKLERİMİZ BU SİRK NE OLUR HER SENE GELSİN.BİR YIL ÖNCE KALDIRIM TAŞI DÖŞENMİŞTİ AMA İÇİ BOŞTU ÇOCUKLARIMIZ OKULA YOLDAN GİDİYORDU.SİRK GELECEK DİYE İKİ GÜNDE KALDIRIMA KİLİT TAŞI DÖŞENDİ.ALLAH SİRKTEN RAZI OLSUN. (AMİİİNN)YOKSA BELEDİYEYE KALSAK HALİMİZ DUMAN...NEDENSE (?) KALDIRIMI SİRKİN BİTTİĞİ KÖŞEYE KADAR DÖŞENMİŞ BİR DAHA SİRK GELİRSE BELKİ KALDIRIM DEVAM EDER. LÜTFEN GELSİN...