4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Sivil toplum kuruluşları birarada bayramlaştı

Malatya'da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından 12 sivil toplum kuruluşunun müdahil olduğu bir bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Malatya Milletvekilleri, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın yanı sıra çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcisi katıldı. 

TSO Başkanı Hasan Erkoç, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada, bayram günlerinde insanların içerisinde büyük sevinçlerin ortaya çıktığını belirterek, "Kurban bayramının Malatya ve ülkemize hayırla getirmesini temenni ediyoruz. Bayramlaşma duygusu insanları birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran çok güzel manevi tabloları ortaya çıkarıyor" dedi. 

Erkoç, bayramlaşma törenine katılan bütün sivil toplum örgütlerine teşekkür ederek, "Biz sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek bayramlaşma töreni düzenledik. İnşallah bundan böyle Malatya'nın sorunları ve sıkıntılarında da bu kurumlar ciddi bir rol üstelenecektir" ifadesinde bulundu. 

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, bayramlarda sosyal kardeşliğin ön plana çıktığını belirterek, "Bayram günlerinde sevgi, dostluk, kardeşlik ve barışın ön plana çıktığı günlerdir. Cenab-ı Allah sağlık, sıhhat ve barış getirsin. Bütün Malatya ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" dedi. 

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren de, birlik ve beraberlik içerisinde bayramlaşma töreni yaptıklarını ve herkesin bayramını kutladığını söyledi. 

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Malatya Başkanı Bahadır Atlaş ise, bayramların sevgi, hoşgörü ve kardeşliği getirdiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?