3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Siyaset Akademisi'nde yeni dönem

AK PARTİ'NİN SİYASET AKADEMİSİ DERS BAŞI YAPTI

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) organize ettiği Siyaset Akademisi yeni dönem eğitim çalışmalarına "Demokratik açılım" programı ile başladı.

AK Parti Siyaset Akademisi yeni dönem eğitim çalışmalarına "Demokratik Açılım" programı ile Belediye Konferans Salonu'nda başladı. İlk derse 201 kişi katılırken, dersin açılışında konuşan Siyaset Akademisi İl Koordinatörü İdris Bostaş, Siyaset Akademisi'nin AK Partililer arasında söylem birliği oluşturmak ve AK Parti'ye kurumsal bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatıldığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin'de "Demokratik açılım için destek vermesi gereken siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının katkısı amaçlanmış iken, karşı duruşlarla Demokratik Açılımı engellemeye çalıştılar. Hükümetimiz, ülkemizde kemikleşmiş iç politika ve dış politika sorunlarını çözdü. Düne kadar konuşulan konu Kıbrıs konusuydu. Şuanda Demokratik Açılıma karşı duruş sergileyenler kesimler Kıbrıs içinde 'Vatan toprağını satıyorsunuz' dediler. Bu hükümetin ülkenin değil bir karış toprağını, bir çakıl taşını bile satmayacağını çok iyi bildikleri halde, insanlarımızı tahrik ediyorlar. O günkü rektörümüz Kıbrıs'la ilgili mitingler yapmıştı" dedi.

Siyaset Akademisi'ndeki yeni dönemin ilk dersini ise Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı "Demokrasi kültürü" konusunda verdi.

AK PARTİ'NİN SİYASET AKADEMİSİ DERS BAŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 12:37:05
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 12:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?