2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Socrates programının 2. bölümü bitti

Avrupa Birliği Socrates Eğitim Programı'na katılan Malatya Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu, 2. projenin bu yılki bölümünü tamamladı. 

Rahime Batu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen basın toplantısında, proje çalışmaları hakkında bilgi verildi. Okul Müdürü Haşim Tezcan, "İlkini geçen yıl düzenlediğimiz Avrupa Birliği Socrates Eğitim Programı'nın 2. projesi için iki öğretmenimiz Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a giderek döndü. Ülkemiz adına okulumuzun katıldığı Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Polanya ve Almanya'nın da ortak olduğu Socrates okul ortaklığı projesi kapsamında 2. yıl çalışmaları çerçevesinde ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz" dedi. 

Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Polanya ve Almanya ortak olduğu "Öğrencinin Okuldaki Yeri" konulu bu yılki projenin amacının, farklı kültürleri tanımak, yabancı dil gelişimini sağlamak, karşılıklı eğitim tecrübelerini paylaşmakla birlikte toplumlar arası hoşgörü kültürünün pekiştirilmesi olduğunu dile getiren Proje Sorumlusu İngilizce Öğretmeni Erkan Yılmaz, 3. yıl projesinin konusunun ise "Öğrencilerin Yerel Toplumdaki Yeri" olduğunu kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 12:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?