2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Sokakta çalışan çocuklar lunaparkta

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından sokakta çalışan çocuklar, Lunapark'a götürüldü. Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kaya, çocukları evlerinde tek tek ziyaret ederek aileleriyle görüştü ve çocuklar için bir günlük izin aldı. 

Okulların tatil olmasından sonra cadde ve sokaklarda artan satıcı çocukların kötü alışkanlıklar kazanmasını engelleme ve çocukların karşı karşıya bulunduğu tehlikelerden korunması amacıyla Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, sokak çocuklarıyla ilgili programlarını sürdürüyor. Kahya, 1 aydan beri hafta sonları çocukları Bölge Trafik Tesisleri'nde ağırlıyor. 

Sokakta çalışan çocukların tek tek evlerini ziyaret ederek ailelerinden izin alan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, 35 çocuğa çeşitli hediyeler verdi, yemek ikram etti ve lunaparka götürdü. Emniyet Müdürü Kahya, "Çocuklarımızın daha medeni bir şekilde yaşamalarını istiyoruz. Onlara ışık tutmak ve yol göstermek için bu tür organizelerde bulunuyoruz. Önemli olan çocuklara verilen değerdir. Onlar bizim geleceğimizdir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 16:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?