3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Sözleşmeli zabıt katibi alınacak

Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu tarafından Malatya ve ilçelerdeki adliyelerde görevlendirmek üzere 15 sözleşmeli zabıt katibi alınacak.


Alınan bilgiye göre, Malatya Adliyesinde 3 adet, Akçadağ, Arguvan ve Kuluncak Adliyelerinde 1 er adet, Arapgir, Pütürge ve Darende Adliyelerinde 2’şer adet ve Hekimhan Adliyesinde 3 adet olmak üzere toplam 15 adet sözleşmeli Zabıt Katipliği kadrolarına yapılacak uygulamalı ve sözlü sınavlar sonucuna göre açıktan atama yapılacak.


Yapılacak uygulamalı ve sözlü sınava, Kamu Personeli Seçme Sınavı 2008-KPSS'de lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden, 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecek. Adayların 35 yaşını geçmemiş olması ve erkek adayların askerlikle ilgisinin bulunmaması gerekiyor.


Başvurular 18 Haziran 2009 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecek.
Adayların daktilo veya bilgisayar ile 3 dakikada yanlışsız olarak vuruş hesabı yapılmadan en az 90 kelime yazıp yazmadıklarının tespiti için 21 Haziran 2009 tarihinde Malatya Ticaret Meslek Lisesi'nde uygulama sınavı yapılacak. Sözlü sınav ise 27 Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilecek.


Başvurular Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu'na ilçelerde ise Cumhuriyet Başsavcılıklarına yapılabilecek.
Bu arada, daha geniş bilgi Malatya Adliyesinin girişindeki asılı ilandan alınabilecek.

Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?