3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

SP Darende seçim bürosu açıldı

Saadet Partisi (SP) Darende Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Saadet Partisi Darende Seçim Bürosunun açılışına Saadet Partisi Onursal Genel Başkanı Recai Kutan, İl Başkanı Mehmet Aslantürk, Malatya eski Milletvekili Yaşar Canbay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mesut Karagülle, Darende Belediye Başkan adayı Memduh Önal, Belde Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı.

Kutan, açılışta yaptığı konuşmada, "Darende sıradan bir ilçe değil, Türkiye'nin neresine gidersem bir Darendeli ile karşılaşıyorum. 29 Mart yerel seçimleri elbette çok önemli olmakla beraber ülkemiz insanları burada sadece belediye başkanlarını seçmeyecek. Bu seçimle ülkemizin geleceği hakkında da karar vermiş olacak. İnsanlarımız oylarıyla seçimi kazanmak uğruna bu ülkede gerginlik istemediklerini anlatacaklardır. Biz Milli Görüşe yakışan şekilde huzur ve barış ortamını bozmak bir yana daha da artırmak istikametinde bir çalışma içerisinde olacağız. Belediyecilik Milli Görüşçülerin işidir. Değerli adayımıza desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Darende Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Memduh Önal İse, "2 dönem belediye başkanlığı yaptım. Beni bu şerefli göreve layık gördünüz. Bu görevi yapmak bize nasip oldu. Yine sizlerin tercih ve teveccühleri ile bu göreve talip oldum. Size layık olmak için azami gayret sarf ettim. Yeni bir dönem için teveccühlerinize talibim" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 20:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?