30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Süt fabrikasında yangın!

MALATYA'DA SÜT FABRİKASI'NDA YANGIN

Malatya'da bir süt fabrikasında çıkan yangın ucuz atlatılırken, çatı katında çıkan yangında büyük maddi zarar oluştu. Yangının alevlerini bir genç cep telefonu ile saniye saniye görüntüledi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Çarmuzu Mahallesi'ndeki Soykan'a ait Erbaş'ların kiraladığı Sarı Tombiş Süt Fabrikası'nda meydana geldi. Bacadan çıktığı tahmin edilen yangın çatı katını tamamen yaktı. İtfaiye ekipleri yangın fazla büyümeden söndürdü.

Bu arada, yangının alevlerini bir genç cep telefonu ile saniye saniye görüntüledi.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar'ın kontrolünde gerçekleştirilen yangında ölen ve yaralananın olmadığı büyük maddi zarar meydana geldiği bildirildi.

İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, yangın mahallinde yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre bacadan çıkan kıvılcım nedeniyle çatıdan yangın çıktığını belirtip, ekiplerinin kısa sürede söndürdüğünü ifade etti. Acar, çatı katında yanıcı maddelerin bulundurulmasının kanunen yasak olduğunu hatırlattı.

Diğer yandan, Sarı Tombiş Süt Fabrikası yetkilileri ise, fabrikada fazla bir zarar olmadığını ifade ederek, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde son derece modern olarak inşa edilen yeni fabrikalarının bir ay sonra hizmete açılacağını belirttiler.

MALATYA'DA SÜT FABRİKASI'NDA YANGIN
MALATYA'DA SÜT FABRİKASI'NDA YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 17:14:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 22:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?