30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Tabip Odası seçimi başladı

MALATYA TABİP ODASI SEÇİMİ BAŞLADI

Malatya Tabip Odası seçimi başladı. İlk gün raporlar ve sorunlar konuşuldu.

Olağan Genel Kurul'un bir gün öncesinde gündem maddeleri görüşüldü. Divan seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Malatya Tabip Odası Başkanı Mustafa Eroğlu, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarını okudu. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, "Sivil toplum kuruluşları, toplumun işiten kulağı, gören gözü ve konuşan dili olmak zorundadır. Geçen 2 yılda elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştık. Tabi her şeyi başardık mı? Bunu söylemek mümkün değil. Bugün burada genel kurulu açtık, 2 gün

sürecek. Bugün gündem maddeleri görüşülecek yarında seçimimizi gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuzun Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyoruz. 2010-2012 yılları arası görev yapacak yönetim bu bayrağı daha ileriye taşır temennisinde bulunuyorum" dedi.

Yönetim ve Denetim raporlarını da okuyan Eroğlu, "Tam gün yasa tasarısı konusunda alt yapı çalışmaları yaptık. Malatya'da birçok iş yeri var ama toplam 20-25 tane iş yeri hekimi çalışıyor. Malatya'da bu iş fiyasko. 2 sene önce görevi devraldığımızda odamızın 85 bin TL borcu vardı. Bu borcuda sıfırladık. Bundan sonraki süreçte biz göreve seçilirsek, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başka bir yönetim göreve gelirse, dileriz onlarda kaldığımız yerden görevi devem ettirirler" diye konuştu.

Öte yandan yarın yapılacak olan seçimlerde mevcut başkan Dr. Mustafa Eroğlu dışında henüz bir adayın çıkmadığı kaydedildi.

MALATYA TABİP ODASI SEÇİMİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 17:40:05
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 17:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?