7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Tahliye oldu 5 saat sonra vuruldu

Malatya'da çete üyesi olmak iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye olan şahıs, cezaevinden çıktıktan 5 saat sonra başka bir çete davasında yargılanarak 2 ay önce tahliye edilen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Aydınlık Operasyonu' adlı suç çetesi davasında yargılanan G.K. adlı şahıs, dün cezaevinden tahliye oldu. Cengiz Topel Caddesi Toprak Su Parkı'nda gezen G.K., yine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 'Papatya Operasyonu' adlı suç çetesi davasında yargılanıp 2 ay önce tahliye edilen F.S. adlı şahsın silahlı saldırısı sonucunda bacağından yaralandı. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi F.S. ise kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.


Bu arada dün gece Mişmiş Park Fuar alanında meydana gelen olayda ise yine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki Papatya Operasyonu adlı suç örgütü davasında yargılanmasının ardından 2 ay önce tahliye edilen S.P., E.Ö.'yü tabancayla yaraladı. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, firar eden S.P. ise aranıyor.


Olaylarla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 18:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?