2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Taksici aracını yaktı

Malatya'da doğalgaz için açılıp da kapatılmayan çukura aracının düşmesi sonucu oluşan hasara tepki gösteren bir taksici, aracını ateşe verdi. 

Olay, Çöşnük Mahallesi mezarlık yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aziz Apacık adlı taksici yoldan geçerken, aracının doğalgaz için açılan çukura düşerek hasar görmesine tepki gösterdi. Kazadan sonra belediyeyi aradığını ancak kendisine kimsenin yardımcı olmayarak, doğalgaz şirketine yönlendirildiğini söyleyen taksici Apacık, aracında bin 500 YTL tutarında zararın oluştuğunu ifade etti. Belediyenin kaza yerine gelerek kendisine yardımcı olmasını isteyerek, aksi durumda aracını yakacağını söyleyen Apacık'ın, polise ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekibinin geri çekilmesini isteyen taksici, bir anda eline ateşi alarak taksiyi ateşe verdi. Hazır vaziyetteki itfaiye ekibi hemen yangına müdahale etti. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, taksiciyi sakinleştirmeye çalıştı. Aziz Apacık ise belediyenin kendisine yardımcı olmadığını söyleyerek, tepkisini sürdürdü. Trafik polisleri de olay yerine gelerek kazayla ilgili tutanak tuttu. Soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 07:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?