2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Talihliler belirlendi

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limitet Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren marketlerde alışveriş yapan müşterilerine yönelik yaptığı eşya çekilişinde 4 kişiye otomobil hediye etti. 

Belediye konferans salonunda düzenlenen eşya piyangosu çekilişi törenine, Belediye Başkanı Cemal Akın, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan yaptığı açıklamada, 3 aylık sürede Esenlik Süper Market ve Sosyal Tesislerinden 75 milyon YTL'nin üzerinde alışveriş yapan 113 bin 999 müşteri olmasının rekor bir rakam olduğunu söyledi. Furkan, market cirolarının şuanda 80 milyon YTL olduğunu kaydederek, kentin en yüksek kapasiteli beton santralini de hizmete açtıklarını aktardı. Temizlik hizmetleri için 30 yeni araç alındığını belirten Furkan, şirkette şuanda 936 kişinin çalıştığını bildirdi. Belediye Başkanı H. Cemal Akın, "Esenlik Şirketi, belediye bünyesinde halka hizmet üretmek düşüncesiyle kurulmuş bir şirkettir. Göreve geldiğimiz günden itibaren sadece 3 market açtık. Fakat, bizim dışımızda takriben 20 civarında market açılmıştır. Yani biz market açmazsak bu ihtiyacı karşılayacak kişiler gelecektir" diye konuştu. 

Yapılan konuşmalardan sonra Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limitet Şirketi bünyesindeki süper marketlerden alışveriş yapan müşterilere yönelik düzenlenen eşya çekilişinde, 4 adet Honda Cıty marka otomobil başta olmak üzere toplam 116 adet hediyenin talihlileri belirlendi. 2007 model Honda Cıty otomobillerin talihlileri, Osman Yetiş, Ahmet Apak, Aslan Ataş ve Mücahit Kuşçu olarak açıklandı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 14:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?