2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Taner Demirbaş antrenmanlara başladı

Malatyaspor'a tekrar dönen Taner Demirbaş, "Gerçek Taner'i Malatyaspor'da da göstereceğim" dedi. 

Geçen sezon devre arasında, dönemin teknik direktörü Ziya Doğan'ın kadroda yer alamayacağı konusundaki raporu doğrultusunda Sakaryaspor'a kiraya verilen ve ikinci yarıda yeni takımına 20 gol kazandırarak, Süper Lige çıkmasında büyük katkı sağlayan, Malatyaspor'a dönüşü konusunda spekülasyonlar çıkan Taner Demirbaş, Malatya'ya dönerek antrenmanlara başladı. 

Malatyaspor'a geri dönmek istemediğine ilişkin açıklamaları bulunan, Sakaryaspor'un da bırakmak istemediği Taner, Malatyaspor'un yeni yönetimle yaptığı görüşmenin ardından döndüğünü belirterek, "Sonuçta ben Malatyaspor'un kontratlı futbolcusuyum. Kulübümün izin vermediği hiçbirşeyi yapamam. Kulübüm ne derse o olur. Görüştük, anlaştık. Benim buraya gelmemin daha doğru olacağına inandım. Başkanımla konuştuk. Artık bu saatten sonra yapacağımız önemli. İnşallah yeni hocamız, yeni arkadaşlarımızla birlikte Malatyaspor'u layık olduğu yere tekrar çıkarmak istiyoruz. Bu takımın kenetlenmesi halinde tekrar Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" dedi. 

Taner, Malatya'da da geçen sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirdiğini hatırlatarak, "Fakat bazı nedenlerden dolayı oynatılmadım diye düşünüyorum. İnşallah oynayarak, Taner'in ne olduğunu gerçekten Malatyalılara göstermek istiyorum. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Yeter ki herkes bu takıma sahip çıksın" diye konuştu.

MALATYASPOR, KOMBİNE KARTLARINA İLGİ BEKLİYOR 

Öte yandan, Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor taraftarlarının kombine kartlara ilgisini beklediklerini söyledi. Eserdi, yapılan transferler ve teknik kadronun Malatyaspor'un şampiyonluk hedefinde ne kadar ciddi olduğunu gösterdiğini belirterek, "İyi bir kadro kurduk, takımımıza güveniyoruz. Ancak başarının sadece yönetim kurulu, futbolcular ve teknik kadronun çabasıyla gelmeyeceğinin bilincindeyiz. 2006-2007 sezonunun sonunda Süper Lig'e dönebilmemiz için birlik ve beraberlik ortamını oluşturmamız, tüm Malatya'yla kenetlenmemiz gerekiyor. Bu açıdan kombine kartların satışına gösterilecek ilgi, Malatya'nın Malatyaspor'la dayanışmasının önemli bir göstergesi olacak. Kombine kartların satılması halinde Malatyaspor sadece gelir elde etmekle kalmayacak. Takımımız maçlarını dolu tribünler önünde, taraftar desteğiyle oynayacak. Ayrıca, şampiyonluk için her türlü özveride bulunan ve gerekli çalışmayı yapan yönetim kurulumuzun çalışma şevki artacak" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2006 Salı 11:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk mehmet avcu IP: 81.215.79.xxx Tarih : 11.07.2006 17:34:30
inşallah tekrar süperlige çıkarız yeni yönetime başarılar iyi bir orta saha lazım